Service

De apparatuur in uw sportschool is van groot belang voor de uitstraling van uw onderneming. Apparaten die niet naar behoren functioneren dienen daarom snel te worden gerepareerd. Dyna-Q denkt hierin graag met u mee. Omdat niet iedere klant hetzelfde is en onderhoudscontracten van diverse factoren afhankelijk zijn treft u hier geen tarievenkaart. Bij Dyna-Q kunt u kiezen uit een preventief onderhoudscontract of een spoedcontract, dat op basis van uw aankopen ofwel wensen wordt samengesteld.

Het preventieve onderhoudscontract houdt in dat er tweemaal per jaar door ons een bezoek wordt gebracht aan uw sportschool. Alle apparatuur waarvoor het contract is afgesloten wordt nagelopen. U krijgt een gedetailleerd en professioneel advies over wat u dient te doen om uitval van uw apparatuur te voorkomen. Eventuele reparaties worden ingepland en afgehandeld. Goed onderhoud voorkomt veel reparatiewerkzaamheden. Het preventieve onderhoudscontract komt het meest voor.

Een spoedcontract voorziet in een directe oplossing van een probleem dat ontstaat wanneer een apparaat niet goed functioneert. In veel gevallen kunnen apparaten op locatie worden gerepareerd. Maar het kan ook voorkomen dat dit niet kan. In die gevallen krijgt u met een spoedcontract een vervangend apparaat aangeboden.

Hierdoor kunt u door blijven draaien met hetzelfde aantal werkplekken als u gewend bent. U betaalt geen kosten voor huur van een tijdelijk toestel. Vraag hier uw offerte voor het gewenst onderhoudscontract aan.