Over ons

Dyna-Q is een handelsnaam. De helaas te vroeg overleden Aad Heijerman is de technisch ontwikkelaar van de Dyna-Q  trainingsapparatuur. Dankzij een intensieve samenwerking met hem is een prachtig product op de markt gebracht onder de naam Dyna-Q.

Standplaats van Dyna-Q is Delft. Onze werkplaats is in Rotterdam. Wij werken met zo weinig mogelijk personeel  waardoor onze overheadkosten minimaal zijn en wij de prijs van ons product aantrekkelijk laag kunnen houden.

Zoals hierboven gezegd is de trainingsapparatuur van Dyna-Q tot stand gekomen dankzij samenwerking met Aad Heijerman. Hij was degene die dankzij jarenlange ervaring met de ontwikkeling van trainingsapparatuur naam maakte in binnen- en buitenland. Met zijn in totaal elf ontwikkelde machines zorgde hij voor een biomechanische doorbraak op basis van het in de werktuigbouw bekende ‘vier-stangen’-systeem.

Met mijn achtergrond als sportschoolhouder en organisator van krachtsport- en fitness-evenementen, wist ik meteen dat mijn partner met zijn biomechanische machines het ei van Columbus had ontdekt. Als sportschoolhouder had ik een droom over trainingstoestellen die zich aanpassen aan de fysieke eigenschappen van de gebruiker. Die droom is meer dan uitgekomen. Want behalve in het reguliere sportschoolcircuit, blijken onze toestellen uitermate geschikt voor zowel fysio- als medische fitness.

Uitgaande dat niets boven de eigen ervaring gaat, nodigen wij u uit om het unieke biomechanische gevoel van onze trainingsapparatuur ter plekke aan den lijve te ondervinden. Bel voor een afspraak 010-2950741 of 06-10035114 en ondergetekende zal een biomechanische ervaringswereld voor u en dus voor uw klanten doen open gaan.

Met sportieve groet,

James van der Aar

Discover The Quality of Dynamic Fitness