Medical training

Dyna-Q werkt samen met THP2 Europe BV om metingen op fitnesstoestellen te digitaliseren zoals kracht en rom (range of motion).

 

Op de Dyna-Q machines kan deze meet apparatuur worden opgebouwd en kunnen Isometrische en dynamische meet gegevens met het bijgeleverde programma ISO-Soft worden geanalyseerd Het is mogelijk diverse apparaten in een een netwerk te schakelen om zo een totaal overzicht van de prestaties te verkrijgen. Een koppeling met het THP2
gezondheidsanalyse pakket behoort ook tot de mogelijkheden. Door bijvoorbeeld sensoren in te bouwen in een lower back en een abdominal machine onstaat er een goed beeld over rompstabiliteit. Daarnaast is een koppeling met de gezondheidsanalyse apparatuur van THP2 mogelijk. Hierdoor word gezondheid en prestatie voor iedereen tastbaar en vergelijkbaar.

De test en meet apparatuur van THP2  is o.a. in gebruik bij SMA Seneca het expertise centrum voor sport, arbeid en gezondheid van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Seneca houdt zich o.a. bezig met gezondheids- en prestatie bevorderende dienstverlening.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Geert van der Veer Hoofd SMA Seneca +31 (0)6-13118444.